Hva skjedde med denne dagen?

  • 12.06.2017 kl. 20:35


 

"Endelig har sola tittet frem etter en regnfull helg", tenkte jeg å skrive... Men helt plutelig så stod regn, hagel, lyn og torden på døra her. Hva skal jeg si, typisk norsk sommer? Her har ting gått i ett i hele dag. Denne uken så er jo ikke barna her, og man skulle da tro at jeg fikk bedre tid.. Men jeg har hatt en haug av oppgaver som jeg har utsatt, og i natt så fikk jeg rett og slett ikke sove på grunn av alt som måtte gjøres. Hode ville ikke stoppe. Hva en jeg gjorde så begynnte jeg å tenke på alt som jeg burde ha gjort. Så etter noen timer begynnte jeg å lage meg en liste i hode på mål for hva som skulle gjennomføres av utsatte oppgaver i dag. Hva som absolutt måtte gjennomføres denne uken slik at jeg ihvertfall får nattesøvnen min i fred. For slik kan jeg ikke holde på resten av uka hvis jeg skal klare barnebursdag med 15 gutter på fredag.


 Så i dag har jeg fått lagt ut annonser på finn.no, papirer til NAV er innlevert, samtale med sykehus er tatt, skole valg for Lucaser på plass ( jeg har ihvertffall sagt min mening), møte på Mira sin skole er gjennomført og de fleste tingene er handlet inn til Lucas sin bursdag. Dette er bare noen av de få oppgavene jeg har fått gjort i dag. Herregud så digg. Jeg sitter igjen med et mye roligere sinn og krysser fingerne på at nattesøvnen blir bra.

 "A" og jeg er rimlig forskjellige på slikt.  Hvis jeg først er i gang så er jeg super effektiv. Men jeg har en tendens til å utsette og forskyve ting jeg burde fått gjort på grunn av tidsklemma. Mens "A" lager systematiske lister hvor han krysser av hver oppgave som er utført.  Så iblant til hans store frustrasjon, så må han mase og vente litt på meg. Iblant 1 uke eller 2, andre ganger kun et par dager. En av disse oppgavene har i helgen vært å pakke inn Lucas sine bursdagsgaver sammen. For meg så er det selvfølgelig kos å pakke inn gavene sammen, men det er jo noe som tar 10 min max, så jeg tenker ikke så mye på det. Men for "A" så er dette enda en ting som kan krysses av listen og har blitt gjort. Da slipper man å tenke på det, sier han alltid.


 

Det er så utrolig kos hvor engasjert "A" er når det kommer til gaver til barna. Han er en AWSOME stepappa. Hver gang vi skal velge ut gave til barna, så ender vi på han sine forslag. Dette har han stål kontroll på:) Barna blir i ekstase hver gang:)
 

Så nå er pakkene pakket inn og hjemmelaget kort er på plass til det kommende bursdags barnet:)  Alt som jeg skulle gjøre i dag kan krysses av listen min og endelig kan kvelden komme, og en god nattesøvn ønskes hjertlig velkommen. Men herregud, hva skjedde med dagen? Nå er plutselig kvelden så brått her! 

 

#bursdag #Mandag #barn #sol

   

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits